Kávécserje.eu

A nagy üzletek mindig egy jó kávé mellett köttetnek.

Reishi Gano RG

dxn üzlet

A Reishi Gano (RG) egy gombakivonat, mely poliszacharidokat, adenozint, triterpenoidokat és proteineket tartalmaz.

A termék gyártásához a vörös színű Ganoderma lucidum 90 napos gombatestét használják. Más összetevőt, adalék- vagy hatóanyagot, színezéket nem tartalmaz.

A Reishi Gano (RG) ganoderma kapszula naponta történő fogyasztása hozzájárulhat az általános jó közérzet fenntartásához. 30, 90 és 360 db-os kiszerelésben is kapható.

Összetevők: 100% Ganoderma lucidum (gombatest)

Adagolás:
Első hét: napi 1 kapszula
Következő hetekben: napi 2-3 kapszula

Tudta Ön, hogy:
- a kifejlett gombatest értékes biológiailag aktív összetevőket tartalmaz, mint a különböző poliszacharidok, adenozin, triterpenoidok és protein?
- hogy a különböző ehető gombák fogyasztása a legtöbb vallási közösség tagjai illetve speciális diéták követői számára megengedett, kivéve az ortodox hindukat?
- hogy az ehető gombák ideális megoldást jelenthetnek a testsúlyproblémákkal, magas vércukorszinttel küzdők számára, hisz magas rosttartalmuk mellett alacsony a kalóriatartalmuk, alacsony a glikémiás indexük?
- hogy az 1991-ben megtalált gleccsermúmia, a jégbe fagyott, lelőhelye alapján Ötzi névre keresztelt, több mint 5300 évvel ezelőtt élt ember többek közt pecsétviaszgombát és bükkfataplót is tartott magánál?