Kávécserje.eu

A nagy üzletek mindig egy jó kávé mellett köttetnek.

Vérnyomásbarát DXN kávé!

 

vérnyomás dxn

 

A nagy szupermarketekben és kávézókban kapható kávékkal ellentétben a DXN csak a legjobb minőségű 100% arabica kávét használja és nem tesz hozzá semmilyen ízfokozót és egyéb káros adalék- és szinezőanyagot sem.

Az arabica kávé tartalmazza a legtöbb természetes aromát és a koffein tartalma is kevesebb, ezáltal a csersavtartalma is alacsonyabb, mint a robustáé. Ehhez adja hozzá a DXN a ganoderma gyógygombaport, ami semlegesíti a kávéban jelenlevő koffein csersavtartalmat. Így nem bántja a gyomor nyálkahártyáját.

A DXN kávéiban kevesebb a koffeintartalom. Miért fontos ez? Mert a koffeinnek érszűkítő hatása van és ez nem kedvez a vérkeringésnek. De akkor mitől leszünk élénkebbek, frisebbek, aktívabbak? A hozzáadott gyógygomba sokkal több oxigént köt le a vérben. Ez által a vér olyan hajszálerekbe is eljut, amelyek a lerakódások következtében már elzáródtak.

A ganoderma gombában van egy olyan enzim is, amely képes behatolni az érfalakba lerakódott plakkokba és szétbomlasztja azokat.

A vérnyomásbarát kávé elfogyasztása után nem ég a gyomra, nem pörög túl a szívverése, a pulzusa normális lesz és nem veri fel a vérnyomását sem.

Az első doboz elfogyasztása után érezni fogja a különbséget. Viszont ez idő alatt ne igyon mellette más fajta kávét!

Aki egyszer megkóstolja, az többé nem akar más kávét inni...

25%-al olcsóbban juthat hozzá a 8 féle DXN kávéhoz, ha törzsvásárló lesz. Regisztráció ITT!Szponzór kód: 310020691

Természetesen ha csak kipróbálni szeretné, nem fontos regisztrálni a webáruházban választhat a kávék közül és a GLS futár házhoz viszi.

Ingyen link weboldaladnak!